Telebegeleiding in de spotlight tijdens de Slimme Zorg Estafette

Tijdens de Slimme Zorg Estafette staat innovatie centraal in de gehele gezondheidszorg: van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling. Belangrijke thema’s daarbij zijn bijvoorbeeld de juiste zorg op de juiste plek, anders werken en succesvol opschalen.

Telebegeleiding bij diabetes

Net als vorig jaar faciliteert het Vliegwiel haar coalitiepartners om deel te nemen aan de Slimme Zorg Estafette. Tot nu toe zijn er twee sessies ingediend en zitten er nog een paar aan te komen. Beide ingediende sessies gaan over thuismeten bij diabetes, maar voor totaal verschillende patiëntengroepen. Luscii en CWZ presenteren hoe zwangeren meer grip krijgen op hun diabetes door telebegeleiding. Benieuwd naar hun verhaal en hoe patiënten dit ervaren? Meld je dan snel aan.

Meditta Zorggroep, Chipmunk Health en CZ hebben de handen ineen geslagen om telebegeleiding voor diabetespatiënten mogelijk te maken bij de huisarts. Weten hoe patiënten het ervaren om hiervoor onder behandeling te zijn bij de huisarts in plaats van in het ziekenhuis? En hoe dit werkt in de huisartsenpraktijk? Meld je dan hier aan voor deze sessie.

Beide sessies vinden op een ander moment plaats, je kunt je dus eventueel voor beide sessies aanmelden!