Meld je aan voor het webinar rond Thuis kan het ook

Hoe communiceer je over digitale zorg met patiënten? Op welke manier betrek je medewerkers van je ziekenhuis daarbij? Daarover gaat het webinar ‘Communiceren over digitale zorg’ op dinsdag 24 mei. Het programma Digitale Zorg van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) organiseert het webinar in samenwerking met de Vliegwielcoalitie.

Digitale consulten

Meer dan 1 op de 4 poliklinische consulten vond digitaal plaats in 2021, blijkt uit onderzoek van de NVZ. De campagne Thuis kan het ook heeft daaraan bijgedragen. Zo’n verandering stelt communicatieprofessionals in zorginstellingen voor nieuwe uitdagingen. Het webinar is interessant voor communicatieadviseurs, maar ook voor projectleiders digitale zorg en andere professionals die zich bezighouden met digitale zorg.

Programma webinar communiceren over digitale zorg

  • Landelijke ontwikkelingen in de digitale zorg: door Nina Eminovic (senior beleidsadviseur Digitale Zorg NVZ).
  • Communicatie bij veranderingen: door Monica Wigman (specialist in verandercommunicatie en schrijver van het boek ‘Regel jij het draagvlak?’).
  • Communiceren met medewerkers – casus uit de ziekenhuispraktijk: spreker volgt.
  • Communiceren met patiënten – uitleg over de campagne Thuis kan het ook: door Bettine Pluut (programmamanager van het Vliegwiel voor digitale innovatie in de zorg).

Meld je aan!

Geïnteresseerd? Meld je direct aan! Na aanmelding ontvang je een verzoek via e-mail om de inschrijving te bevestigen. Nadat je de inschrijving bevestigt, ontvang je de deelnamelink direct via e-mail.