Communicatietoolkit: Thuis kan het ook

De campagne Thuis kan het ook informeert patiënten over telebegeleiding en stimuleert hen om naar de mogelijkheden vragen bij hun zorgverlener. Op de landingspagina Thuiskanhetook.nl staat de informatie voor patiënten op een rij.

Met de campagne willen we mensen met een chronische aandoening bereiken die regelmatig voor controles naar het ziekenhuis moeten. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, doen we ook een beroep op jou.

Ben je een zorginstelling, patiëntenorganisatie of verzekeraar en wil telebegeleiding ook promoten via jouw communicatiekanalen? In deze toolkit tref je afbeeldingen en teksten voor allerlei communicatiemiddelen aan. Van berichten voor nieuwsbrieven, websitepagina’s, narrowcasting of social media tot banners, posters tot flyers en een leuke animatie.

Download dus snel het campagnemateriaal en ga aan de slag!


Aan de slag

De campagne heeft twee uitingen:

1. Regelmatig voor controles naar het ziekenhuis?

2. Meer grip op je gezondheid?

Beide varianten zijn beschikbaar voor social media, narrow casting, website, posters, flyers.

Kies de uiting die het best bij jouw organisatie past of zet beide uitingen afwisselend in.

Downloads campagnemateriaal

Via de buttons kun je het campagnemateriaal downloaden. In de map campagnebeelden tref je visuals aan op allerlei schermformaten. De download voor drukwerk bevat een flyer, baliekaart en poster.

De animatie is apart te downloaden, voor socials en narrowcastingschermen. In de download teksten staan kant-en-klare berichten die je kunt combineren met de visuals, maar je kunt natuurlijk ook zelf een bericht schrijven voor je nieuwsbrief of social media. Als je wilt, kun je ook het logo van je organisatie toevoegen aan de afbeeldingen. Gebruik dan de Illustratorbestanden uit de downloadbestanden


#thuiskanhetook

Post je een bericht op social media? Wil je daar dan de hashtag #Thuiskanhetook aan toevoegen? Zo kunnen we elkaars berichten makkelijk delen en de campagne een flinke boost geven.


Nieuwsgierig

Fijn dat je wilt meewerken aan de campagne. Samen krijgen we de digitale boost in de zorg op gang! Wij vinden het leuk om te zien waar de campagne allemaal terechtkomt. Leuk als je dat aan ons laat weten en bijvoorbeeld een foto of screenshot stuurt naar Vliegwiel@patientenfederatie.nl. Wij posten dit dan graag weer op onze socials.